Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کاروان ايران، يازدهمين کاروان پرجمعيت بازيهاي آسيايي 2018 اندونزي محسوب مي شود.
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از اندونزي، مراسم افتتاحيه بازيهاي آسيايي 2018 درحالي تا ساعاتي ديگر برگزار مي شود که از کشورمان نيز 382 ورزشکار در بازيها شرکت خواهند کرد. اين در حالي است که ميزبان مسابقات با 951 ورزشکار، بيشترين نماينده را در مسابقات داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور برونئي هم با 15 شرکت کننده، کمترين نماينده را در بازيها خواهد داشت.
اما ساير کشورهايي که نمايندگان بيشتري نسبت به ايران به مسابقات اعزام کرده اند، عبارت اند از:
چين با 879 ورزشکار
تايلند با 816 نفر
کره جنوبي با 807 نفر
ژاپن با 784 ورزشکار
هنگ کنگ با 586 نفر
هندوستان با 572 نماينده
چين تايپه با 558 ورزشکار
قزاقستان با 514 نفر
مالزي با 446 ورزشکار
همچنين کشورهايي چون ازبکستان (330 نماينده)، ويتنام (356 ورزشکار)، فيليپين (317 نفر)، پاکستان (308 نفر)، مغولستان (310 ورزشکار) ديگر کشورهايي هستند که بيشترين نماينده را در جاکارتا و پالمبانگ دارند.
انتهاي پيام/س

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۳۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیجانپور در این زمینه اظهار کرد: نتایج رتبه بندی منطقه‌ای نسخه ۲۰۲۴ نظام معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز به تازگی اعلام شده است و طبق این رتبه بندی، دانشگاه ارومیه با ۱۵۰ پله ارتقا نسبت به نسخه ۲۰۲۳، از رتبه ۴۰۰-۳۵۱ به رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاه‌های آسیایی صعود کرده است.

وی افزود: روند تغییرات جایگاه دانشگاه ارومیه نیز طبق این نظام رتبه بندی در بین دانشگاه‌های بین المللی و ملی نشان داده شده است که یک هزار و ۱۲۷ دانشگاه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی «THE» یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان است که در نسخه ۲۰۲۴، تعداد یک هزار و ۱۲۷ مؤسسه آموزش عالی در منطقه‌ی آسیا در آن نمایه و رتبه بندی شده‌اند و از این میان تعداد ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور حضور دارند.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه از ایران نیز ۷۵ مؤسسه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند، افزود: طبق این رتبه بندی بین المللی، وضعیت رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران ارتقا یافته است.

علیجانپور اضافه کرد: دانشگاه ارومیه بین کل مؤسسات ملی از رتبه ۴۴ به رتبه ۱۵ و در بین دانشگاه‌های جامع بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد که جایگاه رتبه بندی آنها بالاتر است، به همراه دانشگاه کاشان در سبد رتبه‌ای مشترک ۲۵۰-۲۰۱ قرار دارد.

کد خبر 6099922

دیگر خبرها

  • تیراندازان ایران از صعود به مرحله نهایی باز ماندند
  • برترین های مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک مشخص شدند
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • رکورد باورنکردنی پی‌اس‌جی: دروازه طلسم شده بود
  • یک «طلا» پایان بوکس ایران را خوش کرد/ زنگ خطر برای برخی اوزان
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • فوری: دو سهمیه آسیایی ایران مشخص شدند
  • 12 بازیکن ایرانی که در انگلستان بازی کردند
  • حضور ۴ ورزشکار خوزستانی در مسابقات قهرمانی پارادوومیدانی جهان
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم