Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، شاهرخ شهنازی در سخنانی اظهار داشت: هدف ما این است تا کاروانی کیفی برای کسب نتایج خوب و مدال های ‏رنگارنگ به این مسابقات اعزام کنیم و در همین راستا قصد داریم تعدادی از رشته های پایه همچون شنا، ژیمناستیک و دوومیدانی را با نگاه حمایتی به بازیهای آسیایی 2018 اندونزی که از 27 مرداد تا 12 شهریور ماه سال جاری در این کشور برگزار می شود، اعزام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر اساس گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان در خصوص برنامه های اعزام ‏و تدارکات کاروان ایران در بازیهای آسیایی و پارآسیایی 2018 اندونزی نیز اظهار داشت: با توجه به برگزاری ‏منظم و متعدد جلسات ستاد بازیهای آسیایی، پارآسیایی، المپیک و پارالمپیک که با حضور وزیر ورزش ‏و جوانان و معاونان وی، رئیس و دبیر کمیته ملی المپیک، سرپرست کاروان و روسای فدراسیون ها ‏مربوط تشکیل شده است تقریبا بیشتر رشته ها مشخص شده و سرپرست کاروان نیز به طور جداگانه ‏جلساتی با تک تک فدراسیون ها داشته که تعداد نفرات اعزامی نیز مشخص شده اند و به تایید ستاد ‏بازی ها نیز رسیده است.‏
شهنازی ادامه داد: در مورد فوتبال هم جلسه ای با مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در ستاد عالی بازیها داشتیم که وی ‏گزارشی از وضعیت تیم فوتبال امید ارائه کرد و ستاد نیز این اختیار را به فدراسیون واگذار کرد تا در ‏اسرع وقت کادر فنی و نفرات تیم را مشخص کند.‏
دبیرکل کمیته ملی المپیک همچنین به وضعیت امکانات کشور میزبان بازی های آسیایی 2018 اشاره و یادآور شد: ‏اصغر رحیمی به عنوان رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی از طرف کمیته ملی المپیک بازدیدی از ‏امکانات جاکارتا داشته است که در مجموع ما امکانات میزبان را متوسط ارزیابی می کنیم.‏
وی ادامه داد: به نظر می رسد کشور میزبان به لحاظ سخت افزاری، نرم افزاری و حتی ‏نیروی انسانی برگزاری مسابقات در حد متوسطی باشد که امیدواریم هر چه به زمان برگزاری نزدیک ‏تر می شویم کمبود ها و نواقص سخت افزاری در سالن ها و مکان های برگزاری مسابقات برطرف ‏شوند. باید توجه داشته باشیم این مسابقات در یک نقطه متمرکز نیست و در چند شهر برگزار می شود ‏که حدود 400 الی 500 کیلومتر از جاکارتا فاصله دارند.‏
دبیرکل کمیته ملی المپیک در پاسخ به این پرسش که چه اقدامات و رایزنی هایی برای اعتراض یا رفع ‏نواقص سخت افزاری و نرم افزاری میزبان مسابقات آسیایی انجام شده است، گفت: هم ما و هم سایر ‏کشورها نگرانی ها را به کمیته برگزاری مسابقات و شورای المپیک آسیا که در این زمینه مسئولیت ‏دارند، اعلام کرده ایم که در نهایت کمیته برگزاری مسابقات علاوه بر کشورها به شورای المپیک آسیا ‏قول داده است که نواقص را چه در بحث اسکان و چه در سایر موارد سخت افزاری و نرم افزاری ‏برطرف و شرایط را مهیا کند.‏
شهنازی همچنین گفت که تا امروز 18 تا 20 ورزشکار ایرانی در چند رشته توانسته اند سهمیه المپیک ‏جوانان را کسب کنند و آخرین آن کسب سهمیه تنیس روی میز بود که برای اولین بار اتفاق افتاد.
او ابراز ‏امیدواری کرد که 30 تا 35 نفر از ورزشکاران جوان کشورمان بتوانند سهمیه المپیک جوانان را کسب کنند و کاروان ورزشی ایران در ‏این دوره با قدرت بیشتری ظاهر شود.‏
دبیرکل کمیته ملی المپیک در پایان با تشکر از دقت نظر وزیر ورزش و جوانان به مسائل رشته های اعزامی به بازیهای ‏آسیایی و المپیک گفت: دکتر سلطانی فر همراه و همزمان با دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی ‏المپیک، با نظم و دقت خاصی جلسات ستاد بازیها را برگزار و تمام رشته ها را به صورت مقایسه ای و ‏با آمار دقیق رصد می کنند که بسیار کار جالب و مثبتی است و در کنار آن نیز جنبه های حمایتی از ‏رشته های ورزشی نیز لحاظ می شود. وی اضافه کرد: کمیته ملی المپیک هم با تمام توان از همه رشته ها حمایت های ‏لازم را انجام می دهد تا موفقیت های زیادی برای ورزش کشور کسب شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۷۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ

به گزارش پارس نیوز،  در راستای ابهامات داوطلبان کنکور و همچنین پایه‌های دهم و یازدهم جهت ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره به برخی از مهمترین این سوالات در ادامه پاسخ داده می‌شود:

ـ منظور از دانش آموز / هنرجو در شیوه نامه اجرایی ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره کیست؟

افرادی هستند که در سال تحصیلی  ۱۴۰۳ ـ۱۴۰۲ در مدرسه روزانه و یا در نیمسال دوم سال تحصیلی مذکور در مدارس بزرگسالان، آموزش از راه دور یا ایثارگران ثبت نام کرده و در آزمون‌های خرداد ماه ۱۴۰۳ شرکت می‌کنند.

ـ آیا دانش آموزان پایه یازدهم روزانه می‌توانند دروس پایه دهم را ایجاد سابقه کنند؟

متناظر با رشته تحصیلی خود بله؛ به طور مثال دانش‌آموزی که سال دهم رشته انسانی بوده و تغییر رشته به تجربی داده و اکنون مشغول به تحصیل در پایه یازدهم تجربی است می‌تواند در خرداد پایه یازدهم از طریق سامان،ه دروس پایه دهم تجربی را ایجاد سابقه کند.

ـ آیا دانش‌آموزان پایه دوازدهم وزانه می‌توانند دروس پایه دهم و یازدهم را ایجاد سابقه کنند؟

متناظر یا غیر متناظر با رشته تحصیلی خود بله؛ برای مثال دانش آموزی که در پایه دوازدهم رشته انسانی مشغول به تحصیل است و دروس پایه دهم و یازدهم را ایجاد سابقه نکرده است از طریق سامانه ایجاد سابقه کند.

مثال دیگر آنکه دانش آموز پایه دوازدهم که می‌خواهد در گروه آزمایشی غیر متناظر با رشته تحصیلی خود در کنکور سراسری شرکت کند، می‌تواند دروس موثر به گروه آزمایشی را از طریق سامانه ایجاد سابقه کند.

ـ آیا دانش‌آموزان روزانه می‌توانند غیر متناظر با رشته در حال تحصیل خود ایجاد سابقه کنند؟

دانش آموزان پایه یازدهم که تغییر رشته داده‌اند می‌توانند دروس پایه دهم را ایجاد سابقه کنند.

ـ آیا هنرجویانی که (روزانه/ بزرگسال) در آزمون نهایی دروس موثر در گروه آزمایشی هنر شرکت می‌کنند می‌توانند درخواست اعمال همان نمره را در مدرک تحصیلی داشته باشند؟

در صورتی که درخواست خود را در سامانه ثبت کنند، نمره مکتسبه نهایی به جای نمره داخلی در کارنامه تحصیلی ثبت خواهد شد.

ـ آیا دانش آموزان مشغول به تحصیل می‌توانند همزمان با انتخاب دروس باقیمانده خود برای دروسی که قبلاً نمره قبول کسب کرده‌اند اقدام به ثبت نام ترمیم نمره کنند؟

بله؛ دروس باقیمانده خود را می‌توانند در مدرسه و دروس ترمیم نمره را در سامانه ثبت نام کنند.

ـ آیا دانش‌آموزان بزرگسال برای خرداد ماه می‌توانند تمام دروس یک پایه را ثبت‌نام و در آزمون آن شرکت کنند؟

بله؛ دانش آموزان شاخه نظریه مدارس بزرگسالان آموزش راه دور ایثارگران و داوطلبان آزاد می‌توانند بدون اخذ مجوز از کمیسیون خاص تمام دروس (نهایی /غیر نهایی) را معادل با یک پایه تحصیلی با رعایت توالی دروس در نیمسال دوم انتخاب و در آزمون خرداد ماه شرکت کنند.

ـ در صورتی که آزمون درس انتخابی برای ایجاد سابقه با آزمون درس اصلی تداخل داشت چه اقدامی باید انجام داد؟

متقاضی باید در آزمون درس انتخابی در خرداد ماه و آزمون درس اصلی در شهریور شرکت کند (وضعیت درس اصلی در خرداد ماه غیبت موجه ثبت می‌شود).

ـ فارغ التحصیل رشته علوم انسانی که متقاضی شرکت در گروه ریاضی و فنی است آیا می‌تواند درس عربی ۳ رشته انسانی را برای رشته ریاضی ترمیم کند و یا باید حتماً باید عربی رشته ریاضی را ایجاد سابقه کند؟

به انتخاب خود می‌تواند همان درس عربی ۳ انسانی را ترمیم و یا عربی ۳ رشته ریاضی را ایجاد کند و یا اینکه بدون شرکت در آزمون ترمیم یا ایجاد سابقه، نمره قبلی درس عربی ۳ انسانی را به عنوان سابقه تحصیلی به جای عربی ۳ ریاضی استفاده کند.

ـ آیا دروس عربی و فارسی شاخه فنی حرفه‌ای که برای گروه آزمایشی هنر ایجاد شده است، برای گروه‌های آزمایشی اصلی نیز اعمال می‌شود؟

خیر؛ متقاضی باید این دو درس را در همان گروه اصلی ایجاد سابقه کند.

ـ آیا فارغ التحصیل رشته نظری که می‌خواهد در گروه هنر شرکت کند باید دروس عمومی را ایجاد سابقه کند یا همان دروس شاخه نظری برای گروه هنر نیز محاسبه می‌شود؟

بله محاسبه می‌شود. در صورت تمایل دروس عربی ۳ و فارسی ۳ ویژه شاخه فنی حرفه‌ای و کار و دانش را نیز می‌تواند ایجاد سابقه کند و دروس سلامت و بهداشت تعلیمات دینی ۳ زبان خارجی شاخه نظری را که قبلاً ایجاد کرده، می‌تواند ترمیم نمره کند.

ـ آیا رعایت سقف واحد برای متقاضیان ایجاد سابقه و ترمیم نمره الزامی است؟

خیر؛ ایجاد سابقه و ترمیم نمره سقف واحد ندارد.

ـ یک فرد چند بار می‌تواند از فرصت ترمیم نمره استفاده کند؟

 فقط یک بار؛ ضمناً از زمان ابلاغ مصوبه جلسه ۵۷ کمیسیون معین شورای عالی در تاریخ  ۱۴۰۲/۹/۲۷، به افرادی که قبل از ابلاغ این مصوبه ترمیم نمره کرده‌اند، یک بار دیگر فرصت ترمیم داده می‌شود.

ـ فردی که در آزمون ایجاد سابقه و یا ترمیم نمره غیبت داشته است «تراز» این درس چگونه محاسبه می‌شود؟

غیبت در آزمون نهایی خرداد ماه (موجه یا غیر موجه) به منزله درج نمره خام «صفر» در محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی است.

ـ متقاضیان ایجاد سابقه/ترمیم نمره که در آزمون نهایی غیبت داشته‌اند آیا می‌توانند مجدداً در نوبت بعدی در آزمون شرکت کنند؟

ثبت نام مجدد از متقاضیان ایجاد سابقه و ترمیم نمره که درسی را انتخاب کرده‌اند اما در آن آزمون شرکت نکرده‌اند (غیبت موجه یا غیر موجه) بلامانع است

ـ فردی که در آزمون نهایی غیبت داشته است و مجدداً بر اساس شیوه نامه ایجاد سابقه تحصیلی ترمیم نمره در آزمون نهایی شرکت می‌کند، آن آزمون ایجاد سابقه محسوب می‌شود یا ترمیم نمره؟

در صورتی که در درس غیبت، قبلا نمره داشته، آزمون جدید ترمیم و در غیر این صورت ایجاد سابقه محسوب می‌شود.

ـ سوابق تحصیلی چه سال و نوبت‌هایی به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود؟

در نظام آموزشی جدید ۳ـ ۳ـ ۶ از سال ۱۴۰۲ و بعد از آن، صرفاً نتایج آزمون‌های نهایی نوبت خرداد ماه به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود. در این سال‌ها نتایج آزمون‌های نهایی نوبت‌های شهریور و دی به عنوان سابقه تحصیلی لحاظ نمی‌شود.

همچنین در نظام آموزشی سالی ـ واحدی نتایج آزمون‌های نهایی دیپلم اخذ شده بعد از نوبت خرداد ماه سال ۱۳۸۴ به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود. همچنین در نظام آموزشی سالی واحدی نتایج آزمون‌های نهایی پیش دانشگاهی اخذ شده بعد از نوبت خرداد ماه سال ۳۹۱ به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شوند.

ـ جداول عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی نظام آموزشی سالی واحدی مربوط به کدام دسته از متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره است؟

متقاضیانی که دارای سابقه تحصیلی در نظام سالی واحدی هستند یعنی دارای نمره آزمون نهایی دیپلم از خرداد ماه ۱۳۸۴ به بعد و پیش دانشگاهی از خرداد ۹۱ به بعد می‌بایست بر اساس جداول مربوط به نظام آموزشی سالی واحدی اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی و یا ترمیم نمره کنند.

ـ جداول عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی دیپلم نظام آموزشی ۳ـ ۳ـ ۶ مربوط به کدام دسته از متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی است؟

متقاضیانی که فاقد سابقه تحصیلی هستند از قبیل فارغ التحصیلان قبل از خرداد ۱۳۸۴؛ فارغ التحصیلان شاخه‌های کار و دانش و فنی حرفه‌ای؛ فارغ‌التحصیلان مدارس بین‌الملل طلاب حوزه‌های علمیه می‌بایست بر اساس جداول مربوط به نظام آموزشی ۳ـ ۳ـ ۶ اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی کنند.

ـ آیا به شرکت کنندگان در آزمون ایجاد سابقه و ترمیم نمره «کارنامه» ارائه می‌شود؟

نمرات ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره صرفاً به عنوان سابقه تحصیلی اعتبار خواهد داشت و در کارنامه تحصیلی متقاضی منظور نمی‌شود. فرایندهای ثبت نام و اعلام نتایج قطعی این آزمون‌ها بدون مراجعه حضوری به مدرسه و به صورت الکترونیکی از طریق سامانه my medu.ir  می‌شود و گواهی یا کارنامه‌ای برای شرکت کنندگان صادر نخواهد شد.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • دقایق سرنوشت‌ساز برای هندبال قوچان/ حمایت مسؤولان حیاتی است
  • دقایق سرنوشت‌ساز بازی/ حمایت مسؤولان از هندبال قوچان حیاتی است
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • سرکوب دموکراسی در مهد آزادی بیان!
  • بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم
  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا
  • بارگشت تیلور به المپیک؟ بروکس دوپینگ کرده!
  • سپهرزاد: کسب سهمیه ارزنده و انتظار مدال از دوومیدانی کاران در المپیک نامتناسب است